Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις απαντήσεις σχετικά με την αγορά μέσω του zizisjewelrycrafts.gr. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως μπορώ να αγοράσω από το zizisjewelrycrafts.gr;

Στο zizisjewerlycrafts.com παραγγέλνεις οποιαδήποτε στιγμή online κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο καλάθι” που υπάρχει δίπλα σε κάθε προϊόν. Στην συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού αγοράς, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τρόπο πληρωμής καθώς και τον τρόπο αποστολής.

Πως ενημερώνομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία σου ενημερώνεσαι μέσω e-mail για την εξέλιξή της. Για την ακρίβεια, ενημερώνεσαι στις παρακάτω φάσεις της παραγγελίας σου: α) Όταν κάνεις νέα παραγγελία, λαμβάνεις επιβεβαιωτικό e-mail ότι η παραγγελία καταχωρήθηκε με επιτυχία β) Όταν επεξεργαστεί η παραγγελία σου και ξεκινήσει η συλλογή των προϊόντων της, λαμβάνεις νέο e-mail με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης γ) όταν παραδοθεί η παραγγελία σου στον μεταφορέα, λαμβάνεις e-mail για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις: α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου. Στην περίπτωση της αντικαταβολής, υπάρχει επιβάρυνση 2,20€, β) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό στις ακόλουθες τράπεζες:

  • EUROBANK : GR7702603780000520200274028
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR3801715890006589102656496

Πως παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Το zizisjewelrycrafts.gr σου παραδίδει σε όποιο μέρος επιλέξεις μέσω συνεργαζόμενων εταιριών courier. Στην περίπτωση της παράδοσης εντός Αττικής το κόστος αποστολής είναι 2,90€. Στην περίπτωση της αποστολής εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής είναι 3,10€.

Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την δυνατότητα αποστολής και τις αντίστοιχες χρεώσεις.